Documentació

FINAL DE CURSAquí podeu trobar part de la documentació que hem anat generant al llarg del desenvolupament del projecte Sistemes Oberts 2012-2013.

Edició 2014-2015

Sobre Ciència Ciutadana… 

People Power. Publicat a NATURE|Vol 466|5 August 2010

Bee-Path

Bee-Path és una eina que permet estudiar la mobilitat humana, registrant-la a través d’una aplicació per a dispositius mòbils. S’activa en contextos específics. Ofereix una anàlisi automàtica del tipus de mobilitat realitzada per l’usuari i proposa models matemàtics per explicar els fenòmens observats perquè en el futur pugui predir la mobilitat en contextos determinats. Bee-Path és fruit d’un equip multidisciplinari que implica físics, biòlegs i artistes dins l’Oficina de Ciència Ciutadana del BarcelonaLab.

Edició 2012-2013

En aquest primer document trobareu les informacions sobre les diferents fases del projecte que vam entregar als assistents a la sessió informativa. Us afegim la presentació del passat 31 d’octubre de 2012 al MACBA. I aquest altre document conté el contingut detallat del conjunt del projecte.

Algunes imatges i documents aportats pels convidats de la primera sessió adreçada al professorat (desembre 2012, dilluns i dimecres). També us deixem alguns enllaços que poden ser útils per començar a pensar en termes d’hibridacions de pràctiques artístiques i científiques:

Si voleu trobar més informació aneu a la wiki del projecte: http://sistemesoberts.wikispaces.com/

Si encara no sou membres i no podeu editar a la wiki, envieu-nos un correu a sistemesoberts@gmail.com.

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s