Sistemes oberts 2014-2015. Un nou curs comença…

Sistemes oberts ofereix al professorat l’oportunitat de descobrir i examinar la hibridació i la convergència entre les pràctiques artístiques i científiques. Dues formes de coneixement que no es poden valorar només en termes d’èxit o fracàs, sinó que cal entendre-les com a activitats de recerca i investigació del que ens és desconegut.

El curs passat un grup de docents de diferents disciplines van dur a terme una sèrie de projectes amb els seus alumnes per experimentar aquesta rica convergència entre la ciència i l’art contemporani. Per això, creiem que la millor manera de celebrar el nou curs que comença és compartint amb vosaltres un dels projectes de la passada edició de Sistemes Oberts, el del Txema Muñoz i Anna Puigjaner,  i els seus alumnes de l’Escola Massana.

El pròxim dimecres 15 d’octubre comencem una nova edició de Sistemes Oberts. Us podem avançar que  la ciència ciutadana i la seva fecunda sinergia amb l’art  tindran un paper preponderant. Ens acompanyeu en aquesta nova aventura?

Resultats del Laboratori de Creació.                                                               Professors: Txema Vidal i Anna Pugjaner.                                                             Escola Massana. Juliol de 2014

MASSANA_2 MASSANA_3 MASSANA_4

MASSANA_5 MASSANA_6 MASSANA_7 MASSANA_8 MASSANA_9 MASSANA_10

MASSANA_11 MASSANA_12 MASSANA_13 MASSANA_14 MASSANA_15 MASSANA_16 MASSANA_17 MASSANA_18 MASSANA_19 MASSANA_20 MASSANA_21 MASSANA_22 MASSANA_23 MASSANA_24

Aquesta entrada ha esta publicada en Uncategorized. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.