Final de curs. Presentació d’activitats i projectes

 

FINAL DE CURS

El curs acaba i arriba el moment de compartir experiències. A partir de les sessions teòriques i d’aquelles amb un vessant més pràctic o experimental, els que han participat a aquesta edició de Sistemes Oberts han dut a terme diversos projectes i activitats en els diferents centres educatius. Recordem que l’objectiu del curs no era tant dissenyar unes activitats tancades entorn les connexions entre art i ciència sinó, sobre tot, viure el procés d’ideació i possible execució d’aquestes. Recordem com en la primera sessió del 18 de novembre de l’any passat Josep Perelló va presentar aquests Sistemes Oberts com…

“Un nou curs que ofereix al professorat l’oportunitat de descobrir i examinar la hibridació i la convergència entre les pràctiques artístiques i científiques. Dues activitats que, cadascuna per la seva banda, constitueixen processos d’investigació i coneixement. En aquest sentit, es busca facilitar el diàleg entre les dues disciplines i fonamentar l’esperit crític”

Ara és el torn dels que han participat en el curs de compartir les seves experiències, i és per això que els donem la paraula i publiquem una sèrie de posts que ells han escrit per explicar-nos en què ha consistit el seu traspàs dels aprenentatges del curs a les aules.

Però Sistemes Oberts no acaba aquí, el curs vinent seguirem treballant les proteiques relacions que podem establir entre art i ciència!  Un cop hagueu gaudit de les experiències compartides dels participants en aquest curs, seguiu atents al blog perquè després de l’estiu tornarem amb una nova proposta!

Aquesta entrada s'ha publicat en projectes finals i etiquetada amb , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.