Propera sessió de Sistemes oberts_dilluns 17 de febrer

Com ja sabeu la propera sessió de Sistemes oberts girarà al voltant de la idea L’home-màquina en l’art i la ciència. La primera part analitzarà quines han estat les relacions que s’han establert entre la tecnologia i l’obra d’art contemporània. A través del comentari de diversos treballs artístics s’evidenciarà de quina manera l’art contemporani des de mitjans del segle XX ha tingut en les noves tecnologies un mitjà de gran potencial artístic. La segona part, de caràcter més pràctic, permetrà aprendre a programar robots amb l’objectiu d’examinar la robòtica com a eina per promoure la creativitat, la ciència, la tecnologia, l’enginyeria i les matemàtiques (C-STEM) alhora que fomenta valors del treball en equip, la innovació i la cultura de l’esforç. La sessió serà conduïda per Rocío Lara, membre de Ro-Botica, i Yolanda Jolis historiadora de l’art i coordinadora del departament d’Educació i Mediació del MACBA.

En aquest enllaç trobareu una descripció més detallada de la sessió complementada amb informació que anirem comentant  i desgranant dilluns vinent.

https://sites.google.com/a/ro-botica.com/l-home-maquina-en-l-art-i-la-ciencia/home

Imatge

Anuncis
Aquesta entrada s'ha publicat en Uncategorized i etiquetada amb , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.