Els Luthiers Drapaires a l’Escola Sagrat Cor-Diputació

Avui els Luthiers Drapaires han vingut a fer una xerrada per explicar-nos qui són i què fan amb materials reciclats.

El David i l'Olga durant la presentació

El David i l’Olga durant la presentació

Han fet un breu resum de l’evolució d’alguns instruments musicals electrònics creats a partir d’objectes que no van ser dissenyats per a aquest ús i que van ser modificats per tal de produir els sons desitjats.

També ens han parlat del circuit Bending, que és la modificació a través de curtcircuits d’aparells electrònics de baixa tensió (com ara les joguines amb piles) per tal de crear instruments musicals i generadors de so.

Ens han explicat com van construir l’hidròfon i ens han ensenyat com fer un micròfon submergible de forma molt senzilla. Al final hem provat la Màquina de l’amor, que produeix sons quan dues persones entren en contacte. Hem aconseguit unir gairebé tota la classe!

Tots els alumnes tancant el circuit

Tots els alumnes tancant el circuit

Els alumnes han tingut una nova visió del que es pot aconseguir amb la tecnologia, usant recursos accessibles per a ells i donant sentit al que a classe havíem explicat teòricament sobre els condensadors, resistències…

Ens ho hem passat molt bé i hem  après molt!

Anuncis
Aquesta entrada s'ha publicat en Grups de treball i etiquetada amb , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.