Relat del 8 i 10 d’abril

El dilluns 8 i el dimecres 10 d’abril ens hem reunit per última vegada a les aules del MACBA. Encetem la última etapa del projecte. En aquestes sessions, els diferents grups han exposat l’estat dels seus projectes i ens han posat al dia de les seves necessitats durant les properes setmanes abans de la presentació final a Fabra i Coats, que tindrà lloc el proper 23 de maig.

Els grups de treball el dia 8 d'abril

Els grups de treball el dia 8 d’abril

El muntatge serà els propers dies 21 i 22 de maig. Si voleu participar-hi, poseu-vos en contacte amb nosaltres abans que acabi el mes d’abril, ja que ens hem d’organitzar! Ho podeu fer mitjançant el correu electrònic de Sistemes Oberts o a través del vostre facilitador.

Apunts del grup Ús i consum

Apunts del grup Ús i consum

Durant les properes setmanes, els grups que ho han demanat rebran diferents experts a les aules que acostaran als alumnes aquest enfocament pluridisciplinar que volem transmetre des de Sistemes Oberts i els assessoraran en els seus projectes. Si formeu part d’aquests grups, us recordem que ens haureu d’enviar un post que reculli l’experiència. Com hem comentat altres vegades, el procés de treball és tan valuós com el resultat final!

Només queda un mes i mig perquè tots ens trobem a la Fàbrica de Creació Fabra i Coats per compartir els diferents projectes. Ja estem impacients per conèixer el resultat d’aquest intens procés de treball; des d’aquí enviem molts ànims i inspiració als que us trobeu en aquesta recta final.

Anuncis
Aquesta entrada s'ha publicat en Sisena sessió i etiquetada amb , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.