Grups de treball

Els sis equips de treball ja estan configurats i elaboren el projecte que mostraran a Fabra i Coats. Tot i que els noms dels grups encara no són els definitius ja us en donem  una petita descripció.

Cert o fals?
Mitjançant l’experimentació, el grup vol refutar o corroborar les creences relacionades amb l’aigua i esbrinar si els mites i les llegendes a l’entorn d’aquest element tenen una base científica.
Desmesura
L’aigua virtual és la que es fa servir per produir un producte o un servei. Aquest grup cerca recursos per sensibilitzar sobre aquest concepte, relacionant-lo amb el de magnitud.
La curiositat no té límits
El grup indaga la nostra relació amb l’aigua explorant els nostres records i les nostres experiències i les imatges que ens n’han pervingut per mitjà de les cançons o la literatura.
Ús i consum
L’equip vol fer prendre consciència de la repercussió de l’aigua en la vida diària reflexionant sobre el cost (econòmic i ecològic) i el consum.
Tlàloc
El projecte explica el cicle de l’aigua mitjançant activitats vinculades amb la música, la plàstica, les ciències socials, la llengua i la tecnologia.
Cristal·lització
Grup que, des de la física, la biologia, les arts visuals i plàstiques, treballa la cristal·lització de l’aigua.
L’inici de la vida en l’aigua
La vida comença en l’aigua i sense aigua no hi ha vida. Aquest equip vol investigar la importància del medi aquós per al desenvolupament dels primers éssers vius.

Plora que plou
D’on ve l’aigua de les llàgrimes? Quan plorem? Per què? Quanta aigua perdem en un plor? Aquest grup es planteja aquestes i altres preguntes, que poden passar per la plàstica, la llengua, les matemàtiques i les ciències socials, relacionades amb l’aigua que vessem quan sentim tristor, quan pelem cebes o quan sentim molta alegria.

 

Aquesta entrada s'ha publicat en Grups de treball i etiquetada amb , , , , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Una resposta a Grups de treball

  1. Retroenllaç: La ciencia del agua se encuentra con el arte | Cristina Madrid

Els comentaris estan tancats.