Convidats segona sessió: 14 i 16 de gener!

En la segona sessió de Sistemes Oberts (14 i 16 de gener) presentarem el projecte Freqüències d’Eugènia Balcells. El dilluns a les 18h ens acompanyaran l’artista Eugènia Balcells, la comissària de l’exposició Lali Bosch i el químic Santiago Álvarez (Departament de Química Inorgànica, Universitat de Barcelona). Tots tres ens explicaran les exploracions conjuntes en pràctiques artístiques i científiques. També ens presentaran una taula periòdica molt peculiar resultat d’aquesta col·laboració.

El dimecres a les 18h, de nou, Eugènia  Balcells ens introduirà el seu projecte Freqüències però aquest cop també participaran dues professores de l’Escola Cooperativa Puig d’Esparraguera (Núria Matas Nin i Anna Sala Presas) per tal d’indagar en tot el procés de treball en l’àmbit educatiu a partir del projecte cientificoartístic. La Núria i l’Anna fa uns anys que treballen conjuntament l’especialista de plàstica i la de música, en la mateixa franja horària com a parella educativa, amb la pretensió de posar en joc els diferents llenguatges artístics. Per elles: “El fruit de treballar nens i mestres en uns contextos determinats, investigant conjuntament, genera diversos recorreguts, no lineals, que es despleguen en moltes direccions. L’art hi intervé de maneres diferents: pot ser-ne el punt de partida, el procés de treball de l’artista ens porta a treballar-hi nosaltres, ens trobem un artista a mig trajecte…”

També ens presentaran el documental l’Arròs es planta amb arròs fruit de la col·laboració entre l’escola, l’Eugènia i la Lali.

Us esperem a l’aula 0 del MACBA a les 18h! Recordeu que tots els participants esteu convidats a la les dues sessions: la de dilluns i la de dimecres!

Aquesta entrada s'ha publicat en Segona sessió i etiquetada amb , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.